Ingen intervju med anette1

Hej pandor jag har tyvärr en dålig nyhet att bärätta det blir ingen intervju med anette1 för hon kom inte. Så det blir ingen intervju. Snyft visst är det snyft synd.

Håll höjd en ledsen erin123

blog.panfu.se

Tjena ni måste verkligen läsa denna bloggen: blog.panfu.se den äger och hör till panfu ta och gör det. Jag tvingar inte er men så ni vet!

håll höjd erin123

undervattensskolan del 3

Hej sist gång lekte jag med Victoria på del 2 och nu fortsätter det
jag och Victoria var på rast och lekte med min kompis Blunder han är fisk men en rolig fisk. Vi lekte sjöjungfru i våran stora dykardräkt det gick lite knasigt men kul var det. Blunder lådsades också vara sjöjungfru. det var lätt för han behövde inte dykardräkt. Men nu ringde det in och vi skynda oss in. Och vi skulle göra en rit uppgift jag rita ella & max.
Victoria rita mig och blunder!

Håll höjd Victoria och erin123 & blunder

undervattensskolan del 2

Hej alla pandor sist gång jobba vi i matteboken på del 1 men nu fortsätter vi.
När vi hade jobbat klart så var det rast då tänkte jag att jag skulle smita men det gick i inte så bra när fröken såg mig och sa: stopp i bakarna inga ska smita från skolan! men jag skulle inte smita sa jag. men hon sa vilket strunt prat. och efter en lång rast så ringde det in och alla sprang in i sina klassrum och vi fick jobba med engelska det var svårt men här kommer en mening på engelska: you ar sweet det betyder du är söt fick vi lära oss och så kom en ny tjej hon skulle börja i våran klass och hon hette Victoria och jag fick sitta bredvid henne vi blev kompisar och lekte på nästa rast

håll höjd en glad! erin123

fortsättning följer!

Vinnaren av frågesporten!

Hej alla idag fick vi en vinnare av frågesporten och det är Elin som vann hon hade alla rätt för ella och max är bara vänner skrev hon och högsta leveln är 50 skrev hon och populära stället istället för staden är sanpranfu och det var alla rätt. men vi ska inte ta intervjun i dag utan den 16 oktober i djungeln vill jag träffa elin klockan 11  och då tar vi intervjun. men jag vill också träffa beckalisa då för hon hade bara ett fel fast hon vann lite också kan man säga.

håll höjd en glad erin123

syns 16 oktober vinnare!!!!!!!!!!!

undervattensskolan del 1

Hej pandor idag skulle jag titta läget i undervattensskolan men när jag kom så var alla skolpandor där och värst av allt så trodde skolfröken jag också  var där för att vara i skolan men jag titta ju bara läget hon fråga var min skolväska var någonstans jag sa att jag att jag bara titta läget men då sa hon: vilket strunt prat. suck sa jag och fick vara utan väska där och vi jobba förstårs matte

håll höjd! erin123

fortsättning följer!

Mat för livet och skräp på marken

Hej alla bloggläsare ni alla gillar nog godis ja det är ju gott men onyttigt! Idag gör jag ett lite viktigt inlägg om kroppen.. ja det är bra att man är i form och så och kanske sport hjälper er med det eller nyttig mat. Man måste äta bra mat som sådanthär: Grönsaker, frukt , fisk , mjölk , vatten , ost

ja det var lite nyttigt och nu kommer  onyttiga saker:
Godis , tårta , bakelser, chips, pocorn läsk,
snacka om onyttigt.

ja nu kommer temat om skräp.
alla slänger skräp på marken men det är inte bra man ska slänga dem i pappers-korgar men om man inte
ser några pappers-korgar ska man hålla skräpet i handen istället. många slänger annars det på marken som
man inte ska, så följ mina kropp tips och skräp tips så har du bättre liv!

hoppas alla är i form och är snäll mot naturen! love & peace erin123

frågesport

Hej alla bloggläsare och smarta pandor dags för den första tävlingen i denna blogg och inte vilken tävling som helst utan (TRUMMVIRVEL) frågesport jippie.Hoppas ni gillar frågesport! Vinnaren av tävlingen vinner en intervju på min blogg,nu börjar frågorna:
första frågan: är ella och max ihop
1. ja det är dem
2. nej inte alls
3. bara vänner

andra frågan: vilken level är högst på panfu
1. 20
2. 30
3. 50

tredje frågan: vilket ställe har blivit populärt i stället för staden
1. racingbanan
2. djungeln
3. sanpranfu

Hej då och lycka till!

RSS 2.0